MURICIDAE Bolinus brandaris (Linnaeus, 1758)

Numer identyfikacyjny:

134010

Wielkość:

57 mm

Lokalizacja:

Morze Śródziemne, płn.-zach. Afryka

Grade:

F++

Kolekcjoner:

Krzysztof Kuźniar

Oceń ten gatunek:

 5.50/10   *

Miejsce w rankingu:

341

Liczba oddanych głosów:

14

*
- stan po ostatnim głosowaniu na ten gatunek
Idź do góry
Ustaw jako startową Dodaj do ulubionych Polska wersja English version Muszle.net.pl - strona główna